Breng je collega's op de hoogte via email en in Clearnox

Modifié le : 2024-09-13 11:10:07 +0200

De meldingen in je Clearnox tool bevorderen een vlotte, transparante en proactieve communicatie tussen de verschillende spelers in het aanmaningsproces.

In dit artikel leggen we uit hoe je vanuit de klantenfiche je collega's kan verwittigen en hoe je jouw meldingen per email én ook in je Clearnox-tool kan raadplegen.

Indien je wenst te reageren op de opmerkingen van collega's met behulp van emoji's, nodigen we je uit om te lezen hoe je dit kan doen in volgend artikel.

Stel je collega's op de hoogte van alle klantgerelateerde updates

Je kan je collega's in real time op de hoogte stellen van ontwikkelingen in het dossier. Klik hiervoor in de klantenfiche op de knop “Opmerking toevoegen” of op het potlood-icoon om een bestaande opmerking aan te passen.

1. De teksteditor verschijnt. Gebruik de “@”-toets op je toetsenbord of klik op het “@”-icoon bovenaan de teksteditor.

2. De lijst met gebruikers, die toegang hebben tot het Clearnox-account, wordt weergegeven. Je kan kiezen welke gebruiker(s) op de hoogte moet(en) worden gebracht.

De naam van de gekozen gebruiker wordt toegevoegd aan je opmerking. Zodra de opmerking is opgeslagen, krijgt de gebruiker in real time een melding volgens zijn of haar voorkeuren.

Bekijk de meldingen die je hebt ontvangen

Er zijn twee soorten meldingen die je kan ontvangen wanneer je collega's jou vermelden in een opmerking op een klantenfiche:

• Meldingen in je Clearnox-tool, die worden weergegeven in de rechterbovenhoek van je scherm, in de vorm van een “belletje”.

Het aantal ongelezen meldingen wordt weergegeven op het bel-icoon.

Als je op het bel-icoon (1) klikt, verschijnt er een pop-upvenster met alle ongelezen meldingen, die zijn voorzien van een oranje stip (2).
Klik op een melding (3) om naar de desbetreffende opmerking in de klantenfiche te gaan. De melding krijgt dan de status “gelezen” en kan worden teruggevonden op het tabblad “Alle meldingen” (4).

• Emailmeldingen die rechtstreeks naar je mailbox worden gestuurd.

De email bevat de naam van het Clearnox-account, de naam van de desbetreffende klant en een beknopte weergave van de opmerking waar je in werd getagd. Met de knop “Bekijk de opmerking” krijg je toegang tot de klantenfiche om de volledige opmerking te lezen.

Je meldingsvoorkeuren instellen

Je kan zelf bepalen welk type meldingen dat je wenst te ontvangen.
Klik op je naam rechtsboven in het scherm en selecteer “Configuratie”.

In het vak “Notificatie opties” schakel je de meldingstypes aan/uit volgens jouw voorkeur.