Gebruik de opmerkingen-feature om je samenwerking te verbeteren

Modifié le : 2024-09-13 11:14:12 +0200

Voor een betere samenwerking binnen de teams die betrokken zijn bij het innen van schulden, kan je de ondernomen acties met klanten en hun feedback op een gemakkelijk toegankelijke en centrale plaats registreren, vanuit de klantenfiche, in het vak “Opmerkingen”.

Deze functionaliteit bevordert een vlotte, transparante en pro-actieve communicatie tussen alle medewerkers die betrokken zijn bij het aanmaningsproces.

In dit artikel leggen we uit hoe een opmerking toe te voegen voor een klant, een melding toevoegen voor een medewerker en hoe een mooi overzicht te verkrijgen van alle opmerkingen van een bepaalde klant.

Een opmerking over een klant invoeren en bewerken

Wanneer je contact hebt met een klant via telefoon, email of andere media, wil je bepaalde relevante informatie noteren zodat je deze uitwisselingen kan opvolgen en je nota’s ook kan delen met je collega's.

1. Klik in de klantenfiche op de knop “Opmerking toevoegen”.

2. De teksteditor verschijnt en je kan je opmerking noteren, een lijst invoegen of bepaalde elementen benadrukken met behulp van de aangeboden stijlen.

3. Bewaar de opmerking.

4. Je ziet het overzicht van je opmerking, met je naam en de datum/tijd waarop je de opmerking hebt aangemaakt of bewerkt.

Als je je opmerking moet aanpassen, kan je de tekst bewerken met het potlood rechtsboven in het opmerkingenvak. De status “Gewijzigd” verschijnt dan naast de datum en tijd.

Indien de opmerking niet relevant is, kan de auteur hem verwijderen via het vuilbak icoontje.

De historiek van de opmerkingen over een klant opvragen

Het kan nuttig zijn om de volledige historiek van contacten met de klanten te raadplegen om de juiste beslissing te kunnen nemen in het dossier.  Hiervoor kan je via de klantenfiche, in het blok 'commentaar' klikken op de knop 'historiek'

Het kan nodig zijn om de volledige historiek van de uitwisselingen met de klant te raadplegen, om de juiste beslissingen te kunnen nemen voor de verdere opvolging van het dossier. Klik hiervoor op de knop “Historiek” in het vak “Opmerkingen” van de klantenfiche.

Je kan op die manier de volledige historiek van opmerkingen weergeven voor deze klant